Cu trei DubluVe
Never say never.

BAC

Scris

Hehee….cum trece vremea şi cum intru din ce în ce mai mult în panică. Din cauza Bac-ului, evident. Cred că şi celelalte generaţii au păţit la fel.

Era bine când puteam să lenevesc după ce veneam de la şcoală şi în fiecare weekend aveam câte un majorat sau o chindie improvizată, numai de dragul de a petrece. Abia îl aşteptam, iar atunci când venea, nu mai călcam pe acasă decât ca să mâncăm. Nu aşa făceaţi şi voi?

Simt că am îmbătrânit. Ce prostie! Cum spunea cineva: „Ce vrei, să stau în casă toată ziua să-nvăţ şi dup-aia să-mi cadă părul şi să chiorăsc?” :)))… Sincer m-a amuzat treaba asta, şi chiar are dreptate persoana respectivă. După prea mult „studiu”, te simţi obosit şi mai bătrân cu vreo 10 ani :P…. Dar o să treacă şi astea, nu-i aşa? Şi să vezi dup-aia distracţie, după toată babilonia pe care trebuie s-o suportăm momentan :D. Asta dacă îl iau :)). Anyway, mă-mbăt. De fericire sau de necaz, ăsta o să fie primul lucru care o să-l fac după.

Zise Lavy şi mai deschise o variantă la mate :))

Anunțuri

4 răspunsuri to “BAC”

  1. Dacă acum eşti cu morcovul în dos, stai să vezi în dimineaţa examenului cum tremură pielea pe noi :))

  2. Oricum, un elev „modern” mai mult isi toceste creierii cum sa copieze si in ce fel sa tina materialele, se gandeste ce sa ii zica profesorului supraveghetor ca sa il lase cu portofoliul ala plin de comentarii la care a lucrat toata primavara. Se gandeste cam ce suma sa puna deoparte pentru marele eveniment. Putini au gandul la invatat, chiar daca cei mai multi se mediteaza.

  3. Iti faci griji degeaba 🙂 pare un examen serios dar defapt o sa se copie la greu, chiar azi la o ora ne-a zis profesoru sa nu panicam, totul e un mare circ, totzi o sa putem sa copiem si sa vorbim 🙂 cum a fost in totzi anii anteriori, nimic nu o sa fie diferit… anu trecut la mn in liceu a fost promovabilitate la bac de 99,99%, cred ca aia care nu au luat erau betzi 🙂 iti faci griji inutile si nu e sanatos 😛 sfatul meu : take it easy 😛

  4. Mwhahahaha, mai am 4 ani pana la BAC ! :>


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: