Cu trei DubluVe
Never say never.

Momente

Şi-n momente ca astea ajungi să te-ntrebi…care-i rostul tău aici? De ce ajungi să te simţi exclus acolo unde te simţeai, odată, ca în centrul Universului?  Ce se întâmplă cu noi de facem unele lucruri pe care apoi le regretăm amarnic? De ce avem sângele atât de fierbine şi începe să clocotească ori de câte ori ni se face o nedreptate?

Dar există şi altfel de momente. Acelea care te fac să te-ntrebi dacă ai descoperit perfecţiunea şi dacă ar trebui să le spui şi altora despre asta. Iubeşti, urăşti…după cum spune Cioran, cel puţin ceea ce am înţeles eu din ce spune…ar trebui să trăim la extrem. Extreme pozitive, negative…indiferent. De ce să murim mediocrii? Mai bine să ne sfâşiem pe interior pentru a atinge o clipă absolutul, decât o viaţă ca un cer fără stele. Un lac lin,dar adânc, abisal, groaznic sau o mare agitată, valuri uriaşe, furtuni înfiorătoare?

Şi-aş vrea să opresc clipa, s-alerg din nou după o privire şi atunci când o voi întâlni, să mă sting…

Anunțuri

2 răspunsuri to “Momente”

  1. Vis-a-vis de primul paragraf; de ce? Pentru ca suntem oameni, si pentru ca avem sentimeste si ratiune. Pentru ca gresim, crezand ca reprezentam centrul Universului. Pentru ca ne dorim prea mult acest lucru, si intr-un final ramanem doar cu dezamagirea, dar cu o oarecare multumire ca am incercat sa fim cei dintai. In fond, perfectiunea e la fel ca dragostea: nu exista, dar merita sa alergi in cautarea ei toata viata.
    Frumos articol, felicitari!

  2. SUPERB ARTICOL !!! acum chiar sunt impresionat 🙂 bravo :*


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: